Wariat na wolności. Autobiografia Wariat na wolności. Autobiografia. Wojciech Eichelberger

Zyskujesz 0 pkt [?]
Producent: Znak
Kod produktu: C865-75051

Inspirująca autobiografia jednego z najważniejszych współczesnych psychoterapeutów

Z młodości uciekł niczym z domu wariatów, ale w głębi duszy nigdy nie uległ presji bycia normalnym. Bo czy to nie szaleństwo – przez 75 lat szukać swojej prawdziwej natury i toczyć walkę z własnym ego?

Niepokorny buddysta, zbuntowany terapeuta, autorytet, który przyznaje, jak wiele jeszcze nie wie, i z rozbrajającą szczerością mówi o swoich błędach oraz głęboko zakorzenionym egoizmie.

W szczerej i intymnej autobiografii Wojciech Eichelberger opowiada o tym:

• czy to my sterujemy naszym życiem, czy robią to wydarzenia, na które nie mamy wpływu?

• czy psychoterapeuta zawsze jest dobrym partnerem i rodzicem, czy też popełnia więcej błędów niż jego pacjenci?

• co w życiu jest ważniejsze niż szczęście?

A przede wszystkim – jak mądrze pracować, kochać i myśleć, by z tej zawiłej, przypadkowej i ułomnej materii sklecić jedno dobre życie.

Książka, która pomoże każdemu lepiej zrozumieć siebie.

Wojciech Eichelberger –

psycholog, coach, doradca biznesu, felietonista i autor książek. Jeden z najbardziej znanych polskich psychoterapeutów. Współtwórca słynnego Laboratorium Psychoedukacji i powstałego kilkanaście lat temu innowacyjnego Instytutu Psychoimmunologii IPSI, którego misją jest humanizowanie biznesu. Jego warsztaty mindfulness i samorozwoju przyciągają tłumy i cieszą się wielką popularnością także w tworzonej przez firmę Positive Life wersji online.