Oddech. Oddychaj świadomie, żyj pełniej. Grzegorz Pawłowski

Poszukujemy dróg samorozwoju, praktykując jogę, mindfulness czy też medytując. Tymczasem jedno z najbardziej skutecznych narzędzi, które możemy wykorzystać do poprawy jakości naszego życia mamy zawsze ze sobą. Jest to nasz oddech.
Oddech to bardzo naturalny proces, który pomoże Ci zintegrować 4 sfery – ciało, uczucia, umysł i ducha.

Praktyczny poradnik dla osób pragnących poprawić jakość swojego życia.
Poczuj moc oddechu i zmień swoje życie na lepsze.

To właśnie dzięki właściwemu oddechowi możesz:
· poprawić zdrowie, kondycję i nastrój,
· znacząco poprawić relacje z innymi ludźmi,
· zniwelować stres,
· zwiększyć koncentrację i kreatywność,
· odzyskać równowagę i wewnętrzny spokój,
· poprawić przyswajanie pokarmów,
· zwiększyć poziom zadowolenia z życia seksualnego.

Dzięki praktycznym poradom i ćwiczeniom, nauczysz się w prosty sposób wykorzystywać oddech do poprawienia jakości swojego życia.

Poznasz wartościowe narzędzia i przyswoisz cenne umiejętności. I co najważniejsze – szybko zaczniesz widzieć i czuć efekty w codziennym życiu.

Grzegorz Pawłowski –

licencjonowany coach ICC, life coach, coach oddechem, trener biznesu, praktyk NLP. Związany z formą rozwoju poprzez powrót do naturalnego oddechu jako głównego życiowego paliwa i niezwykle użytecznego narzędzia coachingowego. Twórca środowiska pracy z oddechem w Polsce i założyciel Szkoły CUUD Coachingu Oddechem. Wykładowca coachingu w Akademii Coacha w Wyższej Szkole Bankowej i w Collegium Civitas. Przez dwadzieścia lat przeprowadził kilka tysięcy indywidualnych sesji oddechowych i coachingowych.